MMO KONSULT

VILKA ÄR VI?

MMO KONSULT är en modern redovisningsbyrå i centrala Göteborg med ett professionellt, dedikerat och erfaret team. Med oss som redovisningsbyrå har du en nära kontakt med din redovisningskonsult samtidigt som du kan vara trygg med att vi arbetar i team för att ge dig god service vid behov. Vårt mål är att alltid finnas tillgängliga för våra kunder.

OM OSS

Vårt mål är att förenkla vardagen för alla våra kunder genom att erbjuda smarta och effektiva bokföringstjänster till kostnadseffektiva priser. Vi vill att du ska lägga fokus på sin kärnverksamhet och lämna den löpande bokföringen och redovisningen till oss. Hos oss kan du känna dig trygg med att vi tar hand om din verksamhets alla ekonomiska behov såsom löpande bokföring, bokslut, inkomstdeklarationer, årsredovisning, skatter, moms och skräddarsydd rådgivning kring din verksamhet. För att läsa mer om våra tjänster och vad vi kan göra för dig så kan du klicka här.

Tjänster

PRISER

Vi erbjuder marknadens mest effektiva och konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder skräddarsydda paket utifrån ditt behov. Vi har både rörliga och fasta erbjudanden enligt önskemål. För mer info om priser, kontakta oss.

Kontakt